Nieuws

Geitenloop

Door Corona is er geen Geitenloop

Jaarlijks organiseert Gymvereniging Kwiek een wandelmars, de Geitenloop genoemd. Deelnemers kunnen 3 avonden wandelen en daarbij kiezen uit de afstand 5 of 10km. De routes gaan door de buitengebieden van Melissant. Het begin en eind is in de Melishof.

De lokale middenstand sponsort dit evenement.

Rabobank Clubkas Campagne

Stem op onze club bij de Rabobank Clubkas Campagne! Rabobank Het Haringvliet organiseert in 2022 weer de Rabobank Clubkas Campagne. Die actie is dé manier voor verenigingen en stichtingen om geld in te zamelen voor de clubkas. Ook onze club doet mee aan de clubkasactie van de Rabobank.

Help jij onze clubkas aan te vullen? Ben jij klant bij en ook lid van Rabobank Het Haringvliet? Stem dan tussen 5 en 27 september op onze club en steun daarmee onze clubkas!

Elk lid mag drie stemmen uitbrengen, waarvan 1 op dezelfde club. Hoe meer leden van de bank op onze club stemmen, hoe hoger het bedrag dat de Rabobank dit voorjaar op onze rekening stort.

Als lid van Rabobank Het Haringvliet krijg een stemcode toegestuurd. Hiermee kun je op onze club stemmen via www.rabobank.nl/hhv. Dus vergeet niet te stemmen op onze club!